Blog Archive

Saturday, January 06, 2007

20070106_ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ ... ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2007 βιώσαμε κάτι που νομίζω ότι θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ψυχή μας. Την εκτέλεση ενός Δικτάκτορα. Του Σανταμ Χουσείν. Ενός ανθρώπου που τα κατονομαζόμενο γι αυτόν εγκλήματα δε χωρούν να γεμίσουν τόμους και τόμους, που τα θύματα από τους χημικούς πολέμους, εκτελέσεις, και ο,τι δήποτε έχει σχέση με το κακό γεμίζουν σωρούς στο πέρας της ιστορίας. Άρα στο μυαλό και την ψυχή μας ένα πράγμα θα έπρεπε να φωλιάζει: Το μίσος γι αυτόν τον άνθρωπο και μια τάση εκδίκησης στο όνομα όλων των ψυχών που έπεσαν εμμέσως ή αμέσως από το χέρι του.
Τα πράγματα δεν είναι όμως τόσο απλά. Ο άνθρωπος αυτός αποτελεί πια, με τον τρόπο με τον οποίο εκτελέστηκε ένα ... ΣΥΜΒΟΛΟ ... που συμματοδοτεί μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα. Το Σύμβολο αυτό δημιουργήθηκε από τα κυκλώματα που θέλουν να κινήσουν τα νήματα του νέου κόσμου και να συμβάλουν στην οικοδόμιση και όχι φυσικά ανοικοδόμιση ενός κατασκευάσματος που θα παίρνει τη μορφή της απόδοσης Δικαιοσύνης σε ένα περιβάλλον ανάρμοστης Δημο-Τρομοκρατίας.
Η αρχή του διαίρει και Βασίλευε θα είναι η σημαία των ανθρώπων που θα κινούν τα νήματα έτσι ώστε οι χώρες όπως το ΙΡΑΚ, ΙΣΡΑΗΛ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΙΡΑΝ δηλαδή όλη αυτή η μέση ανατολή να ζούν πάντα κάτω από ένα καθεστώς αστάθειας και αλληλοσυγκρούσεων με αποτέλεσμα να υπάρχει πάντοτε η ανάγκη της ... ΘΕΙΑΣ επέμβασης του ανώτερου λαού, του Πλανητάρχη με σκοπό την πάταξη των οποιοδήποτε γεγονότων που μπορεί να συμβούν.
Η εκτέλεση ενός πρώην ηγέτη όπως του ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ , ο διασυρμός του ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ και του ΟΤΣΑΛΑΝ πιο πίσω, και η διχοτόμιση των Παλαιστινίων είναι στοιχεία-ενδείξεις ότι πρέπει να φανεί αν δεν το ξέρουμε ήδη για το ποιοί εχουν το πάνω χέρι στον κόσμο.
Ποιος αφελής μπορεί να πιστέψει ότι αυτοί οι άνρθωποι που χλεβάστηκαν με τέτοιο τρόπο άλλοι κατά τη διάρκεια της εκτέλεσής τους άλλοι κατά την παραμονή τους στη φυλακή πρέπει να πληρώσουν τα εγκλήματα τους με μια .. κρεμάλα, με μια ... αρρώστεια ή με κάτι τόσο απλό. Ποιος νομίζει ότι με το να διασύρεται η εκτέλεση ενός τέτοιου ατόμου την μέρα που για όλο τον κόσμο είναι η τελευταία ενός έτους που πέρασε και η αρχή για μια νέα ελπίδα ώστε να δούμε τα πράγματα που έρχονται με καλύτερο μάτι; Θα σταματήσουν οι βομβιστικές επιθέσεις εν οιδει εμφυλίου στο ΙΡΑΚ; Θα σταματήσουν οι τρομοκρατικές ενέργειες ανα τον κόσμο; ασε που όσον αφορά γι αυτό ποτέ τελικά επίσημα δεν αποδείχτηκε πως οι ΙΡΑΚΙΝΟΙ ήταν οι ... ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ και ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ κατέχοντες του κόσμου(!)
Τι εξυπηρέτισε να γίνει η εκτέλεση την πιο ιερή μέρα των Σουνιτών; Τι εξυπηρέτησε να μη δοθεί το δικαίωμα σε έναν Θανατοπυνίτη να πει την προσευχή του όσο ΤΕΡΑΣ και να ήταν; Δεν πάμε καλά κύριοι. και αντί να μας ενδιαφέροι ότι σήνταμα θα γίνουμε ΒΕΝΕΤΙΑ από το φαινόμενο του Θερμοκηπίου σκοπός μαε ίναι πως θα φάμε ο ένας τον άλλον!!!
Δεν τα καταφέρνω καλά με τα πολιτικά. Να που κουράστηκα κιόλας να γ΄ραφω. Απλώς εκφράζω και γω κάποια αθώα ερωτιιματικά... σα χαζός που είμαι όπως μάλλον τόσο χαζούς μας θέλουν κάποιοι να είμαστε σε αυτόν τον άδικο κόσμο.
Σίγουρα συγκλονίστικα ακόμα πιο πολύ και από τις εκατόμβες των νεκρών των πρόσφατων πολέμων. Ίσως να μην ξέρω ακόμα τι μου γίνεται. Ελπίζω να το βρουμε μαζί..

No comments: