Blog Archive

Tuesday, April 25, 2006

20060425_Οι δρόμοι στην Αθήνα. Roads in Athens

Ελληνικά/ Greek /
Αγαπητέ αναγνώστη. Αν είσαι οδηγός και κατοικείς στην Αθήνα σίγουρα θα έχεις βρεθεί στη δύσκολη θέση να περάσεις πάνω από μια από τις άπειρες λακούβες που δεσπόζουν σε κάθε δρόμο στην Αθήνα!!! Και φυσικά σε κάθε μέρος της Ελλάδας. Σίγουρα θα κινδύνεψες να σκοτωθείς όταν προσπάθησες να τις αποφύγεις και να πέσεις στην αμέσως επόμενη. Κάποιο ακρόμπαρο θα σου έχει χαλάσει, καποια ζάντα θα έχει στραβώσει και όταν θα σε ρώτησε ο τεχνικός του συνεργείου αν "πάτησες καμιά λακούβα..." εσύ θα τον κοίταξες με τα μάτια ορθάνοιχτα σαν να του λες... Που ζείς ρε μεγάλε???????
Θα θελα να ανοίξουμε μια συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα καθώς και να τονίσουμε και να ανακαλύψουμε που είναι το πρόβλημα και πως θα μπορούσε να λυθεί... Νισάφι πια. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει πουθενά η συζήτηση...
Οι ίδέες όμως πάντα είναι ευπρόσδεκτες.
Αγγλικά / English
Dear Reader. Please give us a feedback of you experience in the Greek Roads. Please telll us your opinion as a tourist or by living here. We are looking (All Greeks ) forward to here everything is annoying to you. Because for us it is a realy hard matter for our living here!!! Thank you very very much.

No comments: