Blog Archive

Wednesday, January 16, 2008

20080116_ΜΑΚΗΣ - ΘΕΜΟΣ - ΛΑΚΗΣ - ΠΑΣΧΑΛΗΣ....

Τις Τελευταίες μέρες βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να παρακολουθήσουμε μια μάχη ΓΙΓΑΝΤΩΝ της Δημοσιογραφίας (δεν είναι απαραίτητο να προσδιορίσουμε το χρώμα της). Βάσει αυτης δράττομαι της ευκαιρίας να σχολιάσω κάποια πράγματα:
Κάποιοι έχουν καταφέρει να στρέψουν την προσοχή μας στο να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα τις πράξεις Γραμματέων, Δημοσιογράφων, Βουλευτών, να ελέγχουμε λογαριασμούς, κινητά, γκόμενες, ρουσφέτια και ο,τι άλλο προαιρούνται και να ξεχνάμε τα βασικά θέματα που θα μπορούσαν να μας απασχολήσουν πραγματικά και φυσικά δε μιλάω πάντα για την τσέπη μας...

Τα θέματα αυτά είναι το ασφαλιστικό, το περιβάλλον μας, οι συνθήκες εργασίας, η εξωτερική μας πολιτική, η παιδεία, η ασφάλειά, η εύρεση εργασίας, η κατοικία μας κλπ κλπ κλπ... (Αυτά καταλήγουν να ορίζονται ως κλπ κλπ από τον κύριο κορμο των συζητήσεων και απλά ... απαλοίφονται ως έννοιες ). Σε λίγο θα έχουμε τη συνέχεια στη μάχη ΛΑΚΗ - ΚΑΡΒΕΛΑ, αν έχει κι άλλο νόθο παιδί ο Πασχάλης, αν υπάρχουν άλλοι τραγουδιστές με νώθα κι αν η Ρούλα θα ξαναέχει ως σύζυγο τον συμπαθή Αλβανό. Α, ναι υπάρχει και το μάτς Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού - μην ξεχνιόμαστε..
Αυτό είναι το περιβάλλον μας πΙά? Αυτή είναι η δικιά μας δημοκρατία για την οποία πέσαν τόσα κορμιά? Χρειαζόμαστε μια χούντα να βάλει τάξη?? Περιμένουν πολλοί απέξω να "βοηθήσουν την πατρίδα να ανορθωθεί". Νομίζω πως είναι ένα καλό θέμα προς γενική συζήτηση... Λες να απαντήσει κάποιος?

No comments: