Blog Archive

Thursday, March 06, 2008

20080306_ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ

Ζούμε σε μια εποχή που όλες οι συνθήκες και οι καταστάσεις είναι μπερδεμένες, δύσκολες, πολλές μαζί και δεν ξέρουμε που να πρωτοκοιτάξουμε. Αυτό ίσως να γίνεται επειδή ζούμε σε ένα παγκόσμιο χωριό και μπορούμε πιο άνετα να ... κοιτάξουμε τα του γείτονα ή ο γείτονας να ανακατευτεί με τα δικά μας είτε το θέλει/θέλουμε είτε όχι. Έτσι για ένα μέσο άνθρωπο που ζεί, τρέφεται, ενημερώνεται στο χωριό αυτό και άντε ας πούμε ότι κατά σύμπτωση ότι μένει στην Ελλάδα, ένα μικρό κομμάτι του δηλαδή συμβαίνουν ταυτόχρονα τα εξής πράγματα:

1. Η Τουρκία επιτίθεται στο Ιράκ για να χτυπήσει τους Κούρδους Αντάρτες
2. Το Ιράκ στενάζει από τα αποτελέσματα του πολέμου και ζεί κάτω από την Τρομοκρατία
3. Το Ισραήλ χτυπάει ανελέητα την Παλαιστίνη και χτυπιέται κι αυτό με τη σειρά του από τους "τρομοκράτες" Παλαιστίνιους
4. Ένα μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης, η Κύπρος, έχει χώρο ο οποίος βρίσκεται υπό κατοχή από τους Τούρκους
5. Αναγνωρίζεται το Κόσοβο, ένας χώρος που δεν υπάρχει εθνικά εμφανής λόγος για να γίνει αυτό αλλά στηρίζεται από τον Αμερικανικό Επεκτατισμό στα Βαλκάνια
6. Η Ρωσία αντιτίθεται στην αναγνώριση του Κοσσόβου καθώς γνωρίζει τις συνέπειες ύπαρξης ενός Αμερικανικού Πρωτεκτοράτου κοντά της και φοβάται το αίτημα παρόμοιων "κρατιδίων" να θελήσουν επίσης να αυτοκυριχτούν. Έτσι χάνει αυτή έδαφος κυριαρχικό.
7. Η Σερβία αντιτίθεται επίσης στην έννοια της ανεξαρτησίας του Κοσσόβου και απειλεί να "βγεί από τις ράγες" που οδηγούν στην Ευρωπαική Ένωση.
8. Η Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας προσπαθεί να αποποιηθεί το όνομα Βαρντάσκα που κατέχει και θέλει να καπηλευτεί το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας, μιας περιοχής που ανήκει δικαιωματικά σε μας.
9. Η Βουλγαρία στηρίζει τις "Φιλοβουλγαρικές" ανυσηχίες των "Μακεδόνων" της Φύρομ καθώς οι ίδιοι ... οι Βούλγαροι είναι "Μακεδόνες"!
10. Η Ανατολική Θράκη βρίσκεται υπό "κατάληψη" από Ελληνικής Υπηκοότητας - Τούρκικης Καταγωγής κατοίκους που με ουδένα τρόπο δεν μπορούν να πιστούν ότι είναι πολίτες ενός σύγχρονου κράτους - της Ελλάδος και κάνουν το παν για να αποδείξουν το αντίθετο.
11. Η Ηπειρος μέχρι την Πρέβεζα φαίνεται να είναι στα σχέδια κάποιων Αλβανικών Μυαλών να γίνει Αλβανική ώστε να αναγενηθεί η Τσαμουριά
12. Κάποιοι από τη δικιά μας Μακεδονία (τη μόνη θα λεγε κάποιος) δε θα είχαν αντίρρηση να είχαν και τις "άλλες" Μακεδονίες Κατειλημένες...
13. Ζούμε υπό καθεστώς διάλυσης καθώς μόλις καταφέραμε να επιζήσουμε από τις φωτιές, προχωρήσαμε σε εκλογές και μόλις κάναμε εκλογές μπλέξαμε με Ζαχοπουλιάδες.
14. Ζούμε υπο καθεστώς μη ύπαρξης σοβαρής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που δεν μπορεί να βρεί τον εαυτό της και να προβάλει μια ισχυρή σθεναρή και ικανή να εποπτεύει απόψη, την Κυβέρνηση και να ελέγχει τις αθέμυτες πράξεις.
15. Τα σκάνδαλα έρχονται το ένα μετά το άλλο.
16. Σοβαρές νομοθετικές ρυθμίσεις, όπως το ασφαλιστικό περνάνε σε δεύτερη μοίρα και γίνεται προσπάθει να περασουν εν μέσω Ρόζ γεγονότων
17. Απεργίες Κάθε μέρα
18. Φύση - Περιβάλλον - Ανθρώπινη Διαβίωση είναι "ψιλά γράμματα" για τους Υψηλά υστάμενους
19. Δουλειά - Δουλεία Τρέξιμο και Άγχος
20. Νέφος - Κυκλοφοριακό και Χουλιγκανισμός
21. Τρομοκρατία - Εγκληματικότητα - Ναρκωτικά
22. Θάνατοι Νέων Ανθρώπων - Φτώχια.... Δε μπορώ να συνεχίσω.........

Ποιός μπορεί να βρεί 22 πράγματα που να αντιτάσσονται των παραπάνω; Γιατί για να βρεί παραπάνω..... θα χρειαστεί σελίδες και σελίδες blogs........ Τα ξαναλέμε.....

No comments: