Blog Archive

Wednesday, October 10, 2007

20071010_ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Γειά σας...

Πολλοί από τους φίλους μου δεν ασχολούνται με το θέμα του blogging. Όμως πια πρέπει να το παρουμε χαμπάρι πως δυστυχώς ή ευτυχώς τα πράγματα έχουν αλλάξει και έχουν αλλάξει τόσο ώστε πρέπει να τα ακολουθούμε. Τώρα ο καθένας μπορεί να εκφραστεί μέσα από το εργαλείο που λέγεται Internet τουλάχιστον στις ελεύθερες χώρες του κόσμου. Ή σε αυτές που μοιάζουν ελεύθερες.
Όλοι έχουν την ελεύθερία ή τουλάχιστον τη σχετική ελευθερία να πουν πιο εύκολα τη γνώμη τους για οποιοδήποτε θέμα. Η μικρή λεπτομέρεια ότι αυτά παρακολουθούνται πιο εύκολα ας τη βάλουμε λίγο στην άκρη. Στο κάτω κάτω όταν αποφασίσεις να στείλεις το πρώτο σου email από το Internet απλά έχεις "υπογράψει" ότι εκτίθεσαι και πρέπει και να σου αρέσει!!
Πολλοί όμως ακόμα δεν είναι συνηθισμένοι σ' αυτό, φοβούνται ή βαριούνται. Και όμως πια από εδώ μέσα βγαίνουν ιδέες, εκφράζονται απόψεις, κινούνται επαναστάσεις, αλλάζουν πολιτικές. Ίσως να είναι ένας πιο "αναίμακτος" τρόπος να αλλάξουν κάποια πράγματα.
Κάποιοι παλαβοί σαν και μένα τους αρέσει είτε γιατί είναι ψώνια είτε γιατί θέλουν να πουν κάτι να προβάλλονται. Ίσως είναι και η ανάγκη τους για επικοινωνία γιατί μέσα από τη δουλειά δεν μπορούν να το χαρούν ιδιαίτερα. Και όταν σφίγγουν τα πράγματα,δεν έχουν τη δύναμη ούτε και αυτό να κάνουν, δηλαδή να γράφουν.
Αν οι ιδέες που προβάλω δεν είναι οι καλύτερες απλά ... πείτε και τη δικιά σας. Έτσι, μήπως και βγεί κάτι...
Πέρυσι τέτοια εποχή ζούσα μαζί με την οικογένειά μου μια δύσκολη κατάσταση. Κατέληξε. Το να γράφω ήταν για μένα μια διέξοδος. Με βοήθησε σε πολλά. Τώρα θα συνεχίσω για να εκφράζομαι και να επικοινωνώ μαζί σας...
Καλή ανάγνωση

No comments: