Blog Archive

Thursday, September 02, 2010

20100902_QUIZ - ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Βρισκόμαστε εν μέσω Οικονομικής Κρίσης και προβληματιζόμαστε για το άμεσο μέλλον όσον αφορά την επιβίωσή μας. Παρ΄ολα αυτά πολλοί από εμάς και ειδικά όσοι έχουν τη δυνατότητα να διαβάζουν αυτήν την ανάρτηση, έχουν ακόμα την οικονομική άνεση να ζουν καλά και να περνάνε καλύτερα από αυτούς που ήδη τους έχει χτυπήσει η κρίση.

Υποβάλλω λοιπόν το παρακάτω σενάριο - τεστ - quiz πές τε το όπως θέλετε, στον καθένα από εμάς ώστε να καταλάβουμε τι δύναται μέλει γεννέσθαι.

Σενάριο: Πάρτε μια μέρα άδεια και έχοντας στο χέρι μόνο δύο εισητήρια αστικών συγκοινωνιών ξεκινήστε από το πρωί και βγείτε από το σπίτι. Στόχος είναι να γυρνάτε όλη την ημέρα στο κέντρο της Αθήνας ή της πόλης σας χωρίς λεφτά στην τσέπη, μόνο με αυτά τα δύο εισητήρια και κάποια στιγμή να επιστρέψετε το βράδυ σπίτι.

Θα μπορούσατε να είχατε βγει προς αναζήτηση τροφής, δουλειάς, ευκαιριών κλπ- Εμπλουτίστε μόνοι σας το σενάριο. Κινητό δε θα έχετε - πως θα το πληρώσετε - λεφτά δε θα έχετε να πάτε να πιείτε καφέ ή να πατε στα γκουντις να φάτε ή να πάτε στο σουπερ μαρκετ για να πάρετε αγαθα για το σπίτι.

Μόνο δύο εισητήρια. Ντυθείτε όπως θέλετε.

Το σενάριο δυσκολεύει αν συμπεριλάβετε υποχρεώσεις όπως παιδιά, λογαριασμοί ,κλπ... - ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ ζητάω απλά εκείνη τη μέρα να είσαστε χωρίς μία στην τσέπη.

Θα ήταν ενδιαφέρον όποιος το έκανε και μας έλεγε τις εντυπώσεις του γιατί θα ήταν το 1/365 γι αυτούς που επηρεάζονται και πρόκειται να επηρεαστούν από την κρίση!

Ευχαριστώ!

No comments: